Joan Morera

Inicià els seus estudis musicals a l’Escolania Coral de Sant Agustí de Sabadell. Més tard estudià violí al Conservatori Professional de Música de la mateixa ciutat amb la professora Ofèlia Rodrigo. Acabà els seus estudis al Conservatori del Liceu amb el mestre Gonçal Comellas. Ha rebut consells en diversos cursos amb R. Brengola, X.Turull, J.Mª Alpiste i E.Tieles, en cursos internacionals d’interpretació a Llançà, Cervera, Capellades i Torroella de Montgrí. En l’àmbit de música antiga ha estudiat amb el violinista Emilio Moreno.

Ha estat membre fundador de l’Orquestra Simfònica del Vallès, de l’Orquestra de Cambra Gonçal Comellas, Orquestra del Reial Cercle Artístic de Barcelona, Orquestra UNESCO de Barcelona i col·laborador de l’Orquestra Nacional de Catalunya i L’Orquestra del Liceu. En la música de cambra ha format part dels grups Quartet Hargrave i el grup de música contemporània Tactum entre altres. Ha participat en diferents espectacles de teatre musical a Barcelona i va col·laborar amb la companyia de dansa contemporània Danat Dansa. Actualment  és membre del grup de cambra Arcattia i col·laborador habitual de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48.

En el terreny pedagògic ha impartit en diferents cursos de interpretació i música de cambra i actualment és professor de violí al Conservatori Municipal de Música de Sabadell, on exerceix de director dels del 2012.