Félix Gallego

Inicia els seus estudis musicals al seu poble natal, Manises (València), continuant al Conservatori de València en l’especialitat de Viola i Música de cambra amb Caridad Zarzo. Es trasllada a Barcelona per realitzar els seus estudis superiors a l’ESMUC amb Enrique Santiago i posteriorment viatja cap  a Rotterdam i Arnhem (Holanda) per realitzar màsters de viola amb Julia Dinerstein i Mikhail Kugel.

Ha format part de diferents agrupacions, com el Quartet Indrets, guanyant els Concursos de Cambra de Castellterçol i de Manresa i gaudint de l’experiència de fer concerts per tota la geografia catalana.

En el camp orquestral ha col·laborat amb orquestres com l’Orquestra de València, Orquestra de Màlaga, Orquestra de les Arts, Rotterdam Kamerorkest i l’Orquestra Simfònica Camera Musicae.

Actualment forma part de Lleidart Ensemble i combina col·laboracions amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona, l’Orquestra Simfònica del Vallès, l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, l’Orquestra Nacional d’Andorra i l’Orquestra de Cambra Terrassa 48.

En el camp pedagògic desenvolupa la seva activitat com a mestre de violí i viola a l’Escola Municipal de Música d’Agramunt i a l’Escola Municipal de Música de Guissona.