Anna Ycobalzeta

Actriu

Des que va acabar els seus estudis a l’Institut del Teatre i la Dansa de Barcelona, ha combinat cinema y televisió amb una extensa producció teatral.

En teatre l’hem pogut veure a La Víctor C. (Anna Maria Ricart/Víctor Català), a El chico de la última fila (Juan Mayorga), Justícia (Guillem Clua), Bonus Track (Carol López), Vilafranca, un dinar de Festa Major (Jordi Casanovas), Un mosquit petit (Marc Artigau), El Mercader de Venècia (Shakespeare), El Misantrop (Molière), Nit de reis (Shakespeare), La casa dels cors trencats (Bernard Shaw), Las Troyanas (Eurípides), El Fervor de la Perseverança (Carles Santos), El Rey Lear (Shakespeare), Closer (Marver), Refugiats (Sergi Pompermayer), … Tot això sota la direcció de diversos directors com Carme Portacelli, Andrés Lima, Jordi Casanovas, Carol López, Rafel Duran, Hermann Bonnín, Georges Lavaudant, Josep Ma. Mestres, Calixto Bieito, Tamzin Towsend, Àlex Rigola, Carles Santos, Mario Gas…

A la televisió ha intervingut en sèries com Merlí, Polseres vermelles, Hospital Central, Ventdelplà,  Porca Misèria, Carta Mortal, Plats bruts, El Pantano o 20tantos.

En cinema destaca La Mosquitera (Agustí Vila) y La nit que va morir l’Elvis (Oriol Ferrer)