El cant de Gaia

Un del tresors de la humanitat està en la diversitat de la seva cultura

  • Colors del Caucas
             S. Tsinsatze – Komitas Quartet
  • Colors d’Asia 
             P. I. Tchaikovsky – J. Chajes – Z. Long
  • Colors Llatinoamericans
             V. Meza – A. Piazzolla
  • Colors del Pirineu
             J. Domènech
  • Colors del Nord
             Danish Quartet 

Quartet de corda

“Venim del Nord, venim del Sud, de terra endins, de mar enllà…” diu la lletra d’una cançó que ha restat en la ment de moltes persones….i si en fem una lectura molt àmplia veiem que la humanitat realment està a tots els indrets, i amb ella la necessitat humana de l’expressió com a comunicació i exteriorització de sentiments i sensacions. Una expressió que sempre recull l’olor i el color de cada espai, de cada cultura, de cada indret de la Terra i amb un rerefons igual per a tothom: l‘expressió de sentiments, de sensacions, d’emocions…

Us presentem un programa basat en la música de melodies populars de diferents indrets del planeta, una música rica i fresca en melodies, ritmes i colors que ens portaran a deixar viatjar la nostra imaginació. Un viatge sonor per l’esperit nòrdic i la riquesa musical del Caucas tot passant per sons russos, xinesos, palestins o de tradició llatinoamericana.

I amb gran afegit: un recull de cançons tradicionals pirinenques arranjades per a quartet de corda pel músic Jordi Domènech.

Oblivion – Astor Piazzolla