Bona nit Gulliver

Una música de sonoritats exquisides, imaginatives i de diàleg constant 

  • Canonic Sonata en Sol M  –  Suite Gulliver 
             G. Ph. Telemann
  • Follie d’Espagne 
             P. Guignon
  • La Bona notte
             L. Boccherini
  • Suite per a dos violins
             H. Genzmer
  • Set melodies tradicionals
             G. Bacewicz

Duet de violins

Un concert per descobrir la sonoritat i possibilitats de joc d’un instrument melòdic com el violí. Un programa que ens fa mirar aquesta sonoritat en una passejada sonora des del barroc al segle XX tot descobrint petites històries d’aquestes partitures, els seus compositors i compositores i un instrument com és el violí.

Una passejada sonora que iniciem en el barroc, on la música de G. Ph. Telemann ens mostra com sonen Les aventures d’en Gulliver i podem gaudir de la dansa més famosa de l’època i que atrapà a compositors, intèrprets i oients: una Follia d’Espagne del violinista G. P. Guignon.

El classicisme també jugà amb la sonoritat del duet de violins, i potser una de les obres més sorprenents és la que va escriure L. Boccherini per desitjar La Bona Nit.

Tot de jocs sonors que ens portaran a les portes del segle XX descobrint-ne el seu món de sensacions amb la Sonatina de H. Genzmer, una música plena de colors i jocs rítmics, i un recull de melodies tradicionals escrites per la gran violinista polonesa G. Bacewicz.