Jordi Reguant

Nascut a Terrassa, va estudiar al Conservatori Superior de Barcelona, graduant-se com a professor de piano. Va cursar també estudis de clavicèmbal amb Maria Empar Rivera, obtenint l’any 1981 el Premi d’Honor del grau professional en aquesta especialitat. Posteriorment va ampliar els seus estudis amb els clavicembalistes Bob Van Asperen i Alan Curtis, perfeccionant després els seus coneixements amb Jan Willem Jansen, al Conservatori de Toulouse.

Ha col.laborat amb orquestres i formacions diverses com a solista: La Capella Reial, Concertino d’Amsterdam, Dresdner Barocksolisten, Praga Camerata, Orquestra de Cambra del Teatre Lliure, Orquesta Sinfónica de la Comunidad de Madrid, Orquesta Sinfónica Ciudad de Granada, Orquestra de Cambra d’Andorra, Orquestra de Cambra del Palau de la Música, Orquestra Simfònica del Teatre del Liceu, i amb directors i intèrprets reconeguts a nivell nacional i internacional com:Jordi Savall,  Edmon Colomer, Josep Pons, Jordi Casas, Víctor Pikaizen, Pierre Caó, Ros Marbà, Alain Marion, J.P. Rampal, Willem Jansen, Paul Dombrech, Gustav Leonhardt, Wilbert Hazelzet, Christopher Hogwood,…                                         

Fou fundador i director dels grups Turba Musici (repertori medieval) i Capella Virelai (renaixement espanyol). Ha fet enregistraments per a TVE., TV3, Radio Nacional, Catalunya Música, France Music, etc.,i en diverses discogràfiques.                                                  

Ha exercit la docència com a professor de clave, acompanyament i música de cambra en els Conservatoris de Terrassa, Badalona, Superior del Liceu, i en els cursos de Música Històrica de la Fundació “La Caixa”.